Για την πλοήγηση


Έκδοση Κοινοχρήστων | INOIL SERVICE Α.Ε. στην Αθήνα


Όλοι οι ιδιοκτήτες και οι ένοικοι των διαμερισμάτων των πολυκατοικιών θέλουν να γνωρίζουν αναλυτικά τα έξοδα που τους αναλογούν από τις δαπάνες της πολυκατοικίας.

H INOIL SERVICE Α.Ε. με έδρα την Αθήνα,  εξασφαλίζει αυτή τη δυνατότητα. Εκδίδει τα κοινόχρηστα με απλό κατανοητό σύστημα σε καλαίσθητα έντυπα και τα παραδίδει άμεσα (ακόμα κι αυθημερόν*) στο χώρο που επιθυμείτε.

Τα έντυπα μας περιλαμβάνουν:

Στις πολυκατοικίες που έχουν θέρμανση με σύστημα αυτονομίας

Η INOIL SERVICE Α.Ε. έχει κατοχυρώσει σύστημα ανάλυσης της αυτονομίας για το κάθε διαμέρισμα, ώστε ο ένοικος να έχει τη δυνατότητα να επαληθεύει την αξία της κατανάλωσης του.

H INOIL SERVICE Α.Ε. απαλλάσσει τον διαχειριστή από το καθήκον να υπολογίζει τις καταναλωθείσες ώρες και το καταναλωθέν πετρέλαιο.

Με συνοδευτικό έγγραφο, υπολογίζει, με βάση τις ενδείξεις, τις ώρες που αναλογούν στο κάθε διαμέρισμα, και με αναλυτικό και κατανοητό πίνακα, υπολογίζει πόσο πετρέλαιο καταναλώθηκε και την ποσότητα και αξία του πετρελαίου που έχει μείνει στη δεξαμενή. Έτσι απαλλάσσει τον διαχειριστή από την υποχρέωση να κρατά ξεχωριστό βιβλίο πετρελαίου.

Μπορείτε να μας αναθέσετε την έκδοση κοινοχρήστων συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική μας φόρμα  ή τηλεφωνικά από τις 8:00 έως τις 17:00.

*για συγκεκριμένες περιοχές και σε παραγγελίες που γίνονται ως τις 10:00.