Για την πλοήγηση


Απώθηση Ερπετών - Πτηνών | INOIL SERVICE Α.Ε. στην Αθήνα


Η εταιρεία INOIL SERVICE Α.Ε. με έδρα την Αθήνα παρέχει:

ΑΠΩΘΗΣΗ ΕΡΠΕΤΩΝ

Κατά την καλοκαιρινή περίοδο αντιμετωπίζουμε συχνά την προοπτική εισόδου ερπετών σε ένα χώρο (εξοχικό, κατασκήνωση, βιομηχανική μονάδα κλπ)

Δημιουργώντας με ειδικά εγκεκριμένα σκευάσματα ζώνες προστασίας γύρω από τις εγκαταστάσεις, την κατάλληλη χρονική περίοδο, παρεμποδίζουμε την είσοδο των ερπετών, αφού προηγουμένως έχουμε φροντίσει για την απώθησή τους.

Υπάρχει ποικιλία επιλογών σκευασμάτων απώθησης, όπως:

Όλα τα σκευάσματα έχουν μεγάλη υπολειματικότητα και είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

ΑΠΩΘΗΣΗ ΠΤΗΝΩΝ

Τα περιστέρια δημιουργούν προβλήματα στις εγκαταστάσεις τόσο από υγειονομικής όσο και από αισθητικής πλευράς. Είναι φορείς παθογόνων μικροοργανισμών προκαλούν ζημιές σε μνημεία και κτίρια, δημιουργούν αντιαισθητική εικόνα, δυσοσμία και θόρυβο.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για την απώθηση των περιστεριών έχουν ως κύριο στόχο να εμποδίσουν την πρόσβαση των πτηνών σε σημεία που χρησιμοποιούν είτε ως παρατηρητήρια, όπως προεξοχές στεγών, περβάζια παραθύρων, αγάλματα, μνημεία δοκάρια είτε για φωλιές σε μαρκίζες οικοδομών, φωταγωγούς κλπ.

Υπάρχει ποικιλία επιλογών απώθησης όπως η τοποθέτηση:

Η κατάλληλη μέθοδος επιλέγεται έπειτα από μελέτη που γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό. Υπάρχουν μοντέλα με ακίδες και βάση ανοξείδωτη ή από ειδικά επεξεργασμένο πολυκαρβονικό με αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία. Το άνοιγμα των ακίδων φτάνει μέχρι τα 16cm. Είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να μην αλλοιώνεται η αρχική τους μορφή αλλά και να μην τραυματίζουν τα περιστέρια. Η τοποθέτησή τους γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην φαίνεται από απόσταση λίγων μέτρων.

Το δίχτυ είναι από πολυαιθυλένιο, επεξεργασμένο ώστε να μην καταστρέφεται από την ηλιακή ακτινοβολία και έχει διάρκεια πάνω από δέκα χρόνια.