Για την πλοήγηση


Καθαρισμοί Στρωμάτων  | INOIL SERVICE Α.Ε. στην Αθήνα


Το στρώμα είναι το πιο βρώμικο μέρος μέσα στο σπίτι. Παρά το γεγονός ότι περνάμε σχεδόν το μισό μας χρόνο σε αυτό, δεν το καθαρίζουμε ποτέ.

Οι κυριότερες αιτίες ρύπανσης του στρώματός μας είναι τα ακάρεα, τα οποία τρέφονται από τα νεκρά κύτταρα επιδερμίδας που αποβάλλουμε και από άλλες σωματικές εκκρίσεις/υγρά (ιδρώτας, σάλιο, αίμα κλπ). Τα ακάρεα και πιο συγκεκριμένα τα υπολείμματα των ακάρεων, είναι η κύρια πηγή αλλεργίας στις μέρες μας.

Για το λόγο αυτό επιβάλλεται να γίνεται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο ένας καλός καθαρισμός του στρώματος με ειδικές μεθόδους.

 Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί μεθόδους για τον καθαρισμό των στρωμάτων με ειδικά μηχανήματα και εγκεκριμένα βιολογικά-οικολογικά προϊόντα

Στα ξενοδοχεία έχει γίνει υποχρεωτικός βάσει νόμου ο καθαρισμός όλων των στρωμάτων, τουλάχιστον μία φορά το χρόνο ΦΕΚ 3387/AA 4.27/20-10-2016.

Τεχνική Περιγραφή Προτεινόμενων Εργασιών

Πλεονεκτήματα πιστοποίησης Allerg-STOP Professionals

Πιστοποίηση παρεχόμενων υπηρεσιών
Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015, OHSAS 18001, ISO 14001:2015 και εφαρμόζει πλήρως όλους τους απαιτούμενους ελέγχους για την διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει.